Egyértelműen megfogalmazott blogcikkek

Tűzvédelem, munkavédelem, haccp és érintésvédelem témában

Tűzvédelem és HACCP a konyhában – zsíros elszívó légtechnikai rendszerek tisztítása vendéglátóknak

Tűzvédelem és HACCP a konyhában – zsíros elszívó légtechnikai rendszerek tisztítása vendéglátóknak

Akár egy kis büfét, egy lángosos bódét, egy gyrosost, vagy épp egy éttermet üzemeltetsz, egy dolog közös: mindenhol készül meleg étel, ami rengeteg gőzt, füstöt és zsíros lerakódást termel. Ezeket a konyhában nemcsak a dolgozók, hanem a vendégek sem viselik el...

bővebben
Fekete vagy fehér mosogatás?

Fekete vagy fehér mosogatás?

Amit minden vendéglátósnak tudnia kell a higiénikus konyhai munkáról! A vendéglátás egyik legfontosabb kérdése, amiről senki nem beszél szívesen A vendéglátóhelyek konyháiban óriási a pörgés – és ahol nagy a nyomás, ott könnyű hibázni. Az egyik leggyakoribb, mégis...

bővebben