Megvédelek » 1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása

1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása

1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása

Ebbe a szakágazatba tartozik:

  • baromfi vágóhídi vágása, tisztítás és csomagolása
  • friss (nyers), hűtött vagy fagyasztott baromfihús gyártása, részekre darabolással
  • étkezési baromfizsír kiolvasztása

Ebbe a szakágazatba tartozik még:

  • baromfitoll és -pehely tisztítása, fertőtlenítése, tartósítása és vágása

Jelentkezz online konzultációra!

Ha még nincs vállalkozásod...

Ez esetben is szívesen adunk tanácsot, de ez esetben a konzultáció díja 20 000 forint+áfa.Amennyiben viszont később nyitsz vállalkozást, ezt az összeget le tudjuk vonni a dokumentációk, engedélyek árából így végül is, ha nyitsz valamit, a konzultáció díjmentes.

Elérhetőségeink

Ha ügyfél vagy és bármilyen kérdésed van, akkor ezt hívd Zoltánt

Ügyfélszolgálat: S. Zoltán

+36 20 341 0155

Tanácsadás és rendelés

+36 20 964 8811

Minden üzletnyitás nagy feladat, de megéri! Segítünk benne!

834+

4170+

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram