Megvédelek » 1011 - Húsfeldolgozás, -tartósítás, kivéve baromfi

1011 - Húsfeldolgozás, -tartósítás, kivéve baromfi

1011 - Húsfeldolgozás, -tartósítás, kivéve baromfi

Ebbe a szakágazatba tartozik:

  • marha, disznó, bárány, nyúl, birka, teve stb. vágóhídi vágása, tisztítás és csomagolása
  • friss (nyers), hűtött, illetve fagyasztott hús feldolgozása, hasítással
  • friss (nyers), hűtött, illetve fagyasztott hús feldolgozása, darabolással

Ebbe a szakágazatba tartozik még:

  • bálna vágása és feldolgozása szárazföldön vagy speciális vízi járművön
  • vágóhídon vágás, feldolgozás során nyert irha és nyersbőr előállítása, pl. gyapjúnyírással, sózással
  • sertészsír és egyéb állati eredetű étkezési zsír és háj kiolvasztás és finomítása
  • állati belsőség előállítása
  • tímáripari bőr előállítása

Nem ebbe a szakágazatba tartozik:

  • étkezési baromfizsír kiolvasztása, lásd: 10.12
  • szárított, sózott vagy füstölt hús és húskészítmény gyártása, lásd: 10.13

Nem ebbe a szakágazatba tartozik - magyar kiegészítés:

  • halakból, tengeri állatokból olaj, zsír gyártása, lásd: 10.41

Jelentkezz online konzultációra!

Ha még nincs vállalkozásod...

Ez esetben is szívesen adunk tanácsot, de ez esetben a konzultáció díja 20 000 forint+áfa.Amennyiben viszont később nyitsz vállalkozást, ezt az összeget le tudjuk vonni a dokumentációk, engedélyek árából így végül is, ha nyitsz valamit, a konzultáció díjmentes.

Elérhetőségeink

Ha ügyfél vagy és bármilyen kérdésed van, akkor ezt hívd Zoltánt

Ügyfélszolgálat: S. Zoltán

+36 20 341 0155

Tanácsadás és rendelés

+36 20 964 8811

Minden üzletnyitás nagy feladat, de megéri! Segítünk benne!

834+

4170+

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram