Ebbe a szakágazatba tartozik:
Ebbe a szakágazatba tartozik:
– a feldolgozott fűszer, fűszerkeverék, mártás (szósz) és ételízesítő gyártása
– majonéz
– mustárliszt és -dara
– kész mustár stb.
– az ecet gyártása

Ebbe a szakágazatba tartozik még:
– az asztali (étkezési) só gyártása, (pl. jódozott só)

Ebbe a szakágazatba tartozik – magyar kiegészítés:
– a fűszernövény feldolgozása során végzett szárítás, válogatás, tisztítás, vágás

Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
– a fűszermag és fűszernövény termesztése, lásd: 01.28

Nem ebbe a szakágazatba tartozik – magyar kiegészítés:
– a fűszernövények termesztése és természetes körülmények között végzett szárítása, lásd: 01.28
– a fűszernövények elkülönülten (díjazásért vagy szerződéses alapon), természetes körülmények között végzett szárítása, lásd: 01.63