A bizalom, nem egy olyan opció, ami mindnekinek jár!

Ezért is írom meg ezt a bejegyzést, hogy egy kicsit jobban megismerhess engem, és a vállalkozásom működését!

Prepok Zsolt

Értékek, amivel valóban rendelkezünk

Fiatalos lenündület

Jómagam 28 vagyok, a többiek, meg tartják a tempót ;P

Partnerhálózat

Ami a tűzvédelemmel, munkavédelemmel,élelmiszer biztonsággal vagy elektromos biztonsággal kapcsolatos, minden kapcsolódó partnerrel rendelkezem, akiket letesztelem és szívesen ajánlom, hogy neked ne kelljen sok időt ezzel töltened.

Rugalmasság

Ez nem csak marketing, a lehetetlent délutánra megoldjuk, a csodákra várni kell pár napot x)

Írtam 4 könyvet a témában

Már 4 könyvön túl vagyok de elsőként Magyarországon írtam egy könyvet a vállalkozóknak arról, hogy mit fognak tőle kérni a hatóságok egy látogatás alkalmával.

-Szépésgszalon nyitás feltételei

-Büntetés nélküli vállalkozások titkai

-Kávézónyitás feltételei

-A szuperhős könyvelő

Animált tűz és munkavédelmi oktatás

Nincs még egy ilyen rendszere senkinek az országban

Törekszünk az egyértelműségre

Nem vagyunk törvénydiktátorok, azon vagyunk, hogy neked minél könnyebben, lehetőleg száraz jogszabályok nélkül át tudjuk adni a működésedhez szükséges tudást!

Neked dupla védelem, nekünk dupla alaposság

Személy szerint én 2017 januárja óta foglalkozom tűz és munkavédelmmel szeptemberben lett meg a saját vállalkozásom. Az előtt voltam én már minden! Gyári munkás, építkezésen dolgoztam, boltban voltam értékesítő, redőnyszerelő, ablakbeépítő, asztalos….bármikor bárhol dolgoztam, igazából minden esetben egy saját vállalkozásra vágytam, ez való nekem. A tűz és munkavédelmis világot egy cég által ismertem meg, ahol nem jól bántak velem, így nyitottam egy saját vállalkozást. Akitől jöttem, a lehető legkorrektebben váltam el, mert otthagytam minden addigi ügyfelemet és újraépítettem magam a SEMMIBŐL. Méghozzá filmbe illő módon. Minden boltba személyesen mentem be a belvárosba és feltettem a mágikus kérdést.

„Kapatatok azzal kapcsolatban tájékoztatást, hogyha most az ajtón belépne egy ellenőr ne tudjon megbüntetni?”

Volt, aki szívesen beszélgetett velem és volt aki nem. Nem adtam fel, mai napon ahogy ezt írom már több mint 5 éves a vállalkozásom és jóérzéssel írhatom, hogy több mint 350+ cégnek mi csináltuk a dokumentációit, és sosem fizettem még büntetést, amit mi rosszul csináltunk volna.  2019 májusában adtam ki az első de nem utolsó könyvemet, aminek a borítóját a főoldalon láthattad. Ebben nagyon érthető módon írom le a vállalkozások számára, hogy mivel kell rendelkezni, hogy elkerüljék a büntetéseket. A könyvet azért írtam, mert azt láttam, hogy a kormánytól nincs megfelelő tájékoztatás, nincs megfelelő információadás egy meglévő vagy egy új vállalkozás részére. Jelenleg Magyarországon én vagyok az egyetlen, aki ilyen közérthetően írt erről a témáról és meg is jelentette kézzelfogható verzióban.

2022

Mióta ezt az oldalamat frissítettem sokminden történt de talán a legfontosabb, hogy a koronavírus mizériát túléltük és átvészeltük. Én nem maradtam tétlen, hisz tudtam vállalkozóként, hogy aki lazít az be fog csődölni így előre dolgoztam, amit csak tudtam és ez idő alatt írtam meg a Kávézónyitás feltételei könyvem, és a Szépésgszalony nyitás feltételei könyvem. A koronavírusos napok úgy teltek, mint a katonaságnál, reggel felkeltem edzettem és úrára pontosan beosztottam, hogy mit fogok csinálni, hogy haladjak a dolgaimmal és legyen valami kész produktum mire ennek vége lesz. Lett is eredménye mert ezen könyvek sokat segítettek másoknak, hogy a nyitással hamarabb és könyebben végezzenek, mint ezek nélkül. Továbbá nyughatattalanságom jeléűl még egy online tűz és munkavédelmi oktatással kapcsolatos platfomot is lefejlesztettem és kitaláltam, igaz ezt koronavírus helyzet előtt már elkezdtem de az animált videók szerkesztésével a tájt végezhettem. Amikor kinyiltak a kapuk több munkám volt, mint amit elbírtam volna, így kellett egy kolléga és egy új iroda is. Mivel egy online oktatási platfomot már létrehoztam rájöttem, hogy ez másoknak is milyen hasznos lehet, ha kollégáikat saját folyamataikat leoktathattják egy online felületen, így pénzt és időt spórolhatnak meg ezért kitaláltam az eduway.io elearning rendszert is, amit mai napig fejlesztgetek. A jövőben még kitudja mi jut az eszembe 😉

Hogyan szereztem meg az első 100 vevőmet? Filmbe illő történettel, amit Wolf Gábor a merketing guru is megosztott! Örök hála érte!

Egyébként 5 ember dolgozik velem, akiknek ezáltal az életük anyagilag jobbá vált. Ez igazán jól esik. Ha feladtam volna az elején és nem mentem volna be a boltokba, most ezt nem írhatnám le, nem nézhetném ahogy a velem együtt dolgozók életére is jótékony hatással vagyok!

Márk kollégám az ifjú titán, 27 éves de olyan tűz és munkavédelmi tapasztalata van, hogy csukott szemmel is rábíznék egy felhőkarcoló projektjét, mind tűz és munkavédelmi szempontból. Ő tartja az oktatásokat és hamar megtalálja a dolgozókkal a közös hangot.

Attila, aki csinálja nálam az érintésvédelmi, tűzvédelmi szabványossági és villámvédelmi felülvizsgálatokat. Attil nagy szakmai múlttal és tapaszalattal bír így jó szakember. Villanyszerelőként is funkcionál, így bármilyen elektromos meghibásodást könnyen érthetővé teszi.

És vagyok én aki az egészet összetartja és koordinálja, hogy mindenkinek jó legyen, Te időben megkapd az anyagid akik pedig dolgoznak a projekteden minél hatékonyabban tudjanak dolgozni.

Máté kollégám is tűz és munkavédelmis fenegyerek, akinek a sajátossága, hogy annyira higgadt természet, hogy ha jön egy ellenőr talán neki akkor is 90/120-as a vérnyomása.

Reni kollégám irodaveztő. Ő intézi, hogy a kollégáktól megjöjjön minden időben és megkapd a dokumentációid. Reninek nagyon hálás vagyok, egy tanulékony és találékony természet!

Hajni az élelmiszer biztonság specialistánk, aki nem csak érti, és készíti a dokumentációkat de a HACCP-t tanítja is az ifjú vendéglátós nebulóknak! Vele tervezünk konyhákat, vele adunk tanácsadást ha valaki a semmiből akar egy vendéglátóipari egységet megálmodni. Hajni nem csak egyszerű dokumentációkat csinál, de minden doksijában plusz információk vannak amit egy piacon szereplő más cég nem csinál meg és nagy segítségedre válhatnak egy egy helyzetben.

Ilyen kapcsolatépítő rendezvényeket mindig megtalálsz

9

Kapcsolatépítés

Ha tehetem, mindenhova elmegyek, hogy képvseljem magam. A kapcsoletépítő rendezvényeken életreszóló barátságokat lehet közni és nem mellesleg sok biznisz is kötődik!

Ilyen üzleti tagságokkal rendelkezem

9

Tagságok

Ez azt jelenti, hogy ezekbe a közösségekbe rendszeresen járok és építem a kapcsolataim. A tagsáok nagy előnnyel járnak, hisz itt jobban kialakul a bizalom, mint egy egyszeri rendezvényen.

“Egyébként bármikor számíthatsz ránk, akármikor hívhatsz és állunk a rendelkezésedre. Hiszek a korrektségben, hiszek a kölcsönös tiszteletben és hiszek abban, hogy megvédelek.hu ;)”

06209648811

Média megjelenések

Juhhé! Business címlap

Munkavédelem és tűzvédelem világában segítem a vállalkozókat, hogy ne kapjanak bírságot

Info pont újságcikk

A teljes cikket elolvashatja IDE KATTINTVA

Beszélgessünk 

egyet

Kérlek ezeket pipáld ki

4 + 15 =

Ha telefonálsz, úgy gyorsabban elérsz

Elkészített dokumentáció

Cég akiknek dolgoztunk