Ez a cégedért íródott…

Hogy ne azon kelljen aggódni, hogy mi lesz, ha ellenőrzést kapsz.

Üdvözöllek!

Prepok Zsolt vagyok, aki írt neked egy levelet!

Mint írtam, az új vállalkozások 60%-a nem tudja, hogy milyen hatóságnak, hogyan érdemes megfelelni.

6 féle hatóság van, akikkel számolnod érdemes:

  • Katasztrófavédelem
  • Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (Ha szeretnél -akár csomagolt- élelmiszerrel is foglalkozni)
  • Munkavédelmi hivatal
  • Nemzeti Népegészségügyi Központ (Régi nevén ÁNTSZ)
    —————————————————–
  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hivatal
  • Nemzeti Adó és Vámhivatal

Persze megértelek, ha azt gondolod most, hogy biztos minden értelmetlen és túl van szabályozva, ami jogos lehet, de hidd el nem is annyira bonyolult.

Ilyen kérdések vannak, hogy kell-e porral oltó, mekkora, hova kell tenni, hogyan kell jelölni…stb és ez csak 1! témakör…

Persze lehet, hogy azt gondolod, hogy mindent tudsz már, mert láttál már porral oltót és kiteszed az EXIT feliratot is, de pl., ha nem tudod, akkor a porral oltós válasszal instant 30 000 forintot hagyok a zsebedben, mert a Katasztrófavédelmi ellenőrök ennyivel “jutalmazzák” azokat, akik ennek az egyszerű dolognak nem tesznek eleget.

Ilyen tippekből van egy jó pár, és ezért is van az ingyenes tájékoztatásunk, hogy TE biztos információkkal rendelkezz, ha jönnek az ellenőrök.

Amik valószínűleg jönni fognak, mert amikor bejelented a vállalkozásod az Önkormányzat felé, a jegyző tovább küldi a szakhatóságok részére, és nekik elvileg 30 napjuk van kimenni utóellenőrzést tartani, hogy mindennek megfelel-e a vállalkozás.

A témával kapcsolatban írtam is egy könyvet, ami törvényektől mentes, a logikáját írtam le ennek a világnak, amiben több vicc van, mint törvény.

Elkészített dokumentáció

Cég akiknek dolgoztunk

Lehet ezek a

kérdések

felmerültek

benned

Van pár kérdés, amit gyakran hallok, gondoltam leírom előre, hátha segít a döntésben.

Nektek van engedélyetek ezeket intézni?

Ehhez nem engedély kell, hanem speciális középfokú és felsőfokú szakképesítés. Minden kolléga rendelkezik a megfelelő okmánnyal, különben nem végezhetnénk ezt a tevékenységet.

Ti minden mindent elintéztek?

Az Önkormányzathoz helyetted nem mehetünk be, de segítünk pár információval, hogy mit kérhetnek tőled. Ezen kívül minden szakhatóság ügyedet el tudunk intézni.

A 200% garancia mire vonatkozik?

Az általunk végzett munkára! Ha minket megbízol és miattunk kapsz büntetést, akkor visszaadjuk a pénzed és kifizetjük a büntetést.

Mennyibe kerül a tanácsadás?

Teljesen ingyenes

Miért éri ez meg nektek?

Ha egy cégnél találunk hiányosságokat, adunk rá árajánlatot, amit természetesen nem kötelező elfogadni

Mennyi idő alatt intézkedtek?

Volt, már, hogy másnapra kellett, mert akkor volt az ellenőrzés, de ezt csak akkor tudjuk teljesíteni, ha minden ideális, általában 1-2 hétre szoktuk vállalni a kivitelezést, de érdemes kérdezni, hogy éppen, hogy állunk kapacitással. 

Call Now Button